2010. június 29., kedd

Az oldalunkról

Másfél hete szinte még semmit nem terveztünk. Végül szép lassan kezdett magától összeállni minden.

Úgy alakult, hogy ott leszünk a vizen és minden technológia adott, hogy valamennyire nyomon kövessük a versenyt. És ha már ott vagyunk akkor beszéljünk róla alapon írunk, fényképezünk, forgatunk, telefonálunk és remélhetőleg mindez hamarosan megjelenik az oldalunkon, ami három címen is elérhető:

- http://www.kekszalagonline.hu

- http://www.kekszalag.com

- http://kekszalagonline.blogspot.com/

Természetesen mindhárom cím azonos oldalra mutat. Az volt a célunk, hogy a világhálón jelenleg ingyenesen fellelhető szoftverek segítségével a legjobb tájékoztatást adjuk az általunk látott, hallott információkból. Így kerültek képbe a Google alkalmazásai is. Használni fogunk blogot, fotó alkalmazást, a YouTube is segítségünkre lesz.

Hol leszünk?

Az élmezőny környékén is ott leszünk, illetve hátrébb is, valamint a parton is mozgolódunk. Hogy pontosan hol, azt még nem tudjuk.Az biztos, hogy elsősorban a versenyre koncentrálunk. Szeretnénk –még ha ez lehetetlen is – mindent és mindenkit megtalálni.

Minden esetre, ha úgy gondolják, hogy a birtokukban lévő információt megosztanák másokkal akkor küldjék el telefonszámukat a iroda@sailing.hu email címre vagy menet közben hívják a 06 20 3241 391-es telefonszámra.

A közvetítés készítői a SAILING.HU Internetes Vitorlás Magazin és Vitorlás TV.



Segítségünkre lesz az OMSZ Viharelőrejelző Obszervatóriuma is, ami a http://www.met.hu/kekszalag oldalon mindig friss meteorológiai információkat közöl.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése